Del

Anmeldelser og beretninger

Her kan du se hvad medierne skriver om Zombieløbet

2015

13. aug skrev PER MUNCH i POLITIKEN:

 "400 zombier skræmmer motionsløbere gennem mose

Løb eller bliv ædt. Zombieløbet tilbyder letfattelig motivation.

En zombie er en levende død person uden bevidsthed og egen vilje. En zombie er ensporet og kun fokuseret på at spise de levende.

Sådan lyder instruksen til de 400 zombier, der skal klædes ud og sminkes af professionelle makeup-artister, der står klar med airbrush-kompressorer, blod, sår, proteser og kontaktlinser.

Hvorefter zombierne med stive skridt og fremstrakte arme vil kaste sig over de 2.100 løbere, som skal tilbagelægge 5 kilometers krævende trailløb med chiptidstagning gennem mudder og vandløb i Vallensbæk Mose 27. september.

»Det er noget ganske særligt at se granvoksne mænd ryste af skræk«, siger René Vendt, der er direktør for firmaet Iron Fortress, der lever af at fremstille udklædning, rekvisitter og makeup til rollespil, film og teater."

Læs resten af artiklen på Politikens hjemmeside

 

 

Per Munch fra Politiken var også med til selve løbet om det beretter han:

 "Motionsløbere skræmmes af blod, snask og barnezombier

1600 mennesker i stadier af forrådnelse og dødsangst løb 5 kilometer på Vestegnen.

På træbroen over åen sidder en livløs skovarbejder i orange kedeldragt med benene stikkende lige frem. Sikkerhedsvesiret er trukket ned over hans blege ansigt, hovedet er på sned. Man kunne have troet, at han bare sad og nød sin madpakke og solen den sidste søndag i september.

Hvis det ikke lige havde været for tre meter rødlige tarme, der hænger ud af hans bug.

Hans makker er åbenbart også blevet inficeret, og han er nu en levende død, en zombie, der kaster sig knurrende efter de motionsløbere, der prøver at slippe over broen og op på bjerget i Vallensbæk Mose.

Løbernes opgave er at beskytte deres tre ’liv’, tre plastikstrimler der hænger fra bæltet. Og da det her er svært at slippe over broen med to orange skovarbejdere og de tre meter medisterpølse, vælger mange at tonse gennem åen i stedet.

Hellere våd end død.

På den anden side af åen hører jeg en lidt rystet dreng på 10-11 år prøve at berolige sig selv og sin far:

»Indtil videre må man vel sige, det har været en succes«."

Læs resten af artiklen og se Per Munchs forvandling til en blodtørstig zombie her på Politikens Hjemmeside

 

 

Søren Schauser fra Berlingske var også tilstede på løbsdagen han skriver:

"Zombierne gør det sjovere at løbe for livet

Zombier har for tredje år i træk forvandlet Vallensbæk Mose til apokalyptisk vision og hovedskalssted. Deltagerne hygger sig uhyrligt og får sig rørt på en sjov måde. Men ingen må komme til skade.
»Adgang forbudt«! Forstæderne er i undtagelsestilstand. En farlig sygdom har forvandlet 300 danskere til glubske zombier.
Især området ved Vallensbæk Mose virker hårdt ramt. Soldater iført gasmasker lægger røg ud og sætter advarselsskilte med trekant op. Børn og voksne hviner af skræk og løber for livet – eller i hvert fald mod målet fem kilometer væk."

læs resten af artiklen På Berlingskes hjemmeside

 

 

Carina Raaholt fra DOCR.dk starter sin meget underholdende beretning således:

"Har du også en fuldstændig irrationel frygt eller mareridt? Eksempelvis at blive begravet levende eller jagtet rundt af en morderisk klovn. Tag lige 3 sekunder og tænk over det. Forestil dig så at blive konfronteret med den!! Forestil dig, at din værste frygt bliver iscenesat i virkeligheden, og at du frivilligt indvilliger i at være en del af det.

Zombier, virusudbrud og menneskets undergang er min værste frygt! Ja ja, tænker du måske, men den er sgu god nok. Konsekvensen, af at jeg så den første “Resident Evil”-film, var, at jeg siden hen har fået opbygget mig et helt “prepper- stash” af konservesmad herhjemme for HVAD NU HVIS, der udbrød zombie-epedimi i Danmark! Det er i hvertfald ikke mig, I ser fedte rundt udenfor, fordi jeg er løbet tør for mad! Jeg vil ikke trætte jer med flere fortællinger om mine sindssyge tiltag for at være forberedt til fremtidens zombieudbrud, men frygten ligger så latent i mig, at jeg for nyligt vækkede min kæreste midt om natten, ved at jeg skreg og fægtede med armene (jeg var såmænd blot i gang med at kæmpe i mod nogle zombier, og mit eneste våben i drømmen var at kaste rundt med et stort spisebord)."

hun fortsætter sin beretning:
"Evolutionsteoriens metafor “Survival of the fittes” får pludeselig en hel ny betydning for mig, da jeg allerede fra min position i venteområdet kan konstatere det abnorm store antal af zombier i horisonten. Jeg når at tænke, at man da skal man være “fit as f*ck” for at kunne overleve og komme i mål med de 3 liv i behold! Mine tanker bliver afbrudt af den høje sirene, der indikerer, at løbet nu er i gang! Der er 5 kilometer til nærmeste evakueringszone og operation “survival of the fattest” er i gang!

Velkommen til den apokalyptiske scene!"

Læs resten af Carina Raaholts beretning på DORC.dk

 

 

Mia Mørkeby Johnsen skriver i sin blog om sine og datteren Carlas oplevelser til Zombieløbet:

Zombierne kommer - løb for "plastik-snip-livet!"

Jeg begynder med at sige det, som det er: i det følgende er der modstridende og modsatrettede følelser involveret.
Dagen i går stod på Zombieløbet, et 5,5 km langt trail - oplevelsesløb i Vallensbæk Mose.
Carla og jeg deltog for første gang mens Liva var til håndbold stævne med overnatning i Næstved.
Carla har været meget "spændt - ja nærmest nervøs ved tanken " - stort set siden hun og et par drenge inkl. fædre fra klassen tilmeldte os alle 6.
Og det havde hun god grund til...

læs resten af Mia beretning på http://miathlon.blogspot.dk/