Del

Hvad er Zombieløbet?

Løbet handler om jagten mellem løber og zombie, og det foregår i det naturskønne, men udfordrende område ved Vallensbæk Mose.

Zombieløbet er et 5 eller 10 kilometer trail-løb, hvor både løbere og zombier bliver beskidte, våde, mudrede og måske også skræmte. Undervejs vil der være flere muligheder for hvordan løbet kan gennemføres, da der er indlagt omveje og smutveje på ruten. Her har løbere og zombier mulighed for, og måske held med, at overraske hinanden.

Løberne får inden løbets start 3 liv, som symboliseres ved 3 stykker plastikstrimmel. Løberne har mulighed for at få ekstra liv på ruten, hvis de vælger at løbe ind i sikkerhedszonen på ruten. Løberens opgave er at gennemføre løbet på tid med så mange af de 3 liv som muligt i behold. Ved mål må løbere med 3 liv eller mere i behold, løbe direkte i mål. Løbere med mindre end 3 liv skal løbe en omvej, før de må krydse målstregen.

Zombierne skræmmer og udfordrer løberne, når de forsøger at tage livene fra dem. Zombier går ruten i den modsatte retning af løberne.  Læs mere i Reglerne om hvordan, det foregår.

Der vil til Zombieløbet 2019 blive løbet med chip, så løbernes tid bliver målt. Tidstagningen varetages af Sporti og starter først idet løberen krydser startportalen, og stopper når målportalen krydses.

Til Toppen