Del

Hvor & Hvornår?

Sted:

 

Vallensbæk Mose
Rendsagervej 5
2625 Vallensbæk 

Dato:  22. september 2019 
Tidspunkt: kl. 11:00-18:00*
Check in Løbere:  Induviduelt tidspunkt oplyses i infomail før løbsdagen.
Check in Zombier:  Induviduelt tidspunkt oplyses i infomail før løbsdagen.

Til Toppen

 

Hvordan Foregår Zombieløbet 2019?

Løberne bliver udstyret med 3 liv repræsenteret ved 3 stykker plastikstrimmel. De skal hænge løst fra livet i et bælte eller buksekanten under løbet. Zombierne skal forsøge at æde løberne ved at stjæle løbernes liv. For hvert liv en løber har mistet, bliver turen forlænget igennem opløbsstrækningen.  

*Løbet bliver afviklet i blokke af en time. I hver blok er der en start hvert 5. minut med 25-30 løbere. Zombierne bliver sendt afsted i den modsatte retning i et passende interval.

Zombieløbets rute er en 5 km lang trailrute. Zombierne kan gå ruten så mange gange, de har lyst. Som løber kan man tilmelde sig 5 eller 10 km. Løbere der deltager på 5 km løber ruten én gang, og dem der løber 10 km, løber den samme rute to gange. Praktisk fungerer det sådan, at 10 km løberne går igennem startzonen 2 gange og får udleveret nye liv før de løber ud på anden omgang. Løbenummeret har påprintet om man er 5 eller 10km deltager.

Vi tilstræber at holde fordelingen af løbere og zombier på samme niveau over hele dagen. Dog er mængden af zombier en smule mindre i starten og slutningen af løbsdagen. Grupper med løbende børn bliver sendt afsted tidligt på dagen, og zombiebørn sent på dagen. Man skal være indstillet på, at der forekommer variationer af deltagere på ruten, da der er forskel på, hvor hurtigt der bliver gået og løbet. Første start går kl. 11:00 og sidste starttidspunkt afhænger af antallet af tilmeldte, dog senest kl. 16:55, med løbsafslutning kl. 18:00.

Vigtigt: Hvis du ønsker at deltage i Zombieløbet sammen med familie eller venner i samme startgruppe, skal I alle sørge for at skrive det samme holdnavn i tilmeldingsblanketten. Man kan sagtens tilmelde sig på forskellige tidspunkter og deltage som et hold. Det er altid en god ide at skrive holdnavn på din tilmelding, så dine venner efterfølgende kan tilmelde sig dit hold og løbe sammen med dig. 

Når du tilmelder dig Zombieløbet, skal du være indstillet på at din starttid bliver bestemt af arrangøren. Vi vil offentliggøre startlister så snart, det er os muligt. Dog senest onsdag før løbet i en infomail. Har du ikke modtaget din informail i tide, så check venligst dit spam filter, kontakt os herefter på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. før fredag kl.12:00. Fra fredag kl 12:01, skriv til os på facebook. 

Der vil løbende blive givet informationer på dagen fra speaker, og der vil også være et informationstelt, hvor du kan henvende dig med dine spørgsmål.

Bemærk at Zombieløbet forbeholder sig ret til at anvende samtlige fotos, der tages i forbindelse med Zombieløbet (herunder også fotos af løbsdeltagere), til brug i forbindelse med bl.a. markedsføring, reklame, sociale medier mv.

 

Til Toppen

 

Priser

Den ordinære tilmelding er åben til og med torsdag d. 8. september 2019, herefter er det kun muligt at eftertilmelde sig online eller på dagen, og inkluderer ikke en T-shirt. 

Bestil tidligt og få billetterne til en billigere pris. Hvis du bestiller tidligt er det muligt at spare op til 100,- DKr per billet, men du skal være hurtigt da priserne stiger alt efter, hvor mange personer der har meldt sig stil, på tværs af Zombier og Løbere jo flere der har tilmeldt sig, desto dyrere bliver billetten..

Løbere (max 2100 deltagere) og zombier (Max 400 deltagere)

Tilmelding som 1-25 deltager 250kr
   
Tilmelding som 26-300 deltager 300kr 
   
Tildmelding som 301-1500 deltager 350kr
   
Tilmelding som 1500+ Deltager 400kr
   

Tilmeldinger efter d. 8. September *

400kr

Tilmeldinger efter d. 8. september inkluderer ikke tidstagning og t-shirt i prisen.T-shirt kan bestilles i din størrelse på dagen, til efterfølgende levering og koster 175.- inkl fragt. 

 
   

Tilmelding til og med d. 22. september 2019* 
På dagen - kom senest kl.13:00*

400kr 
   
For 10 km løbere  +100kr 
   

Kombi billetter (Max 200 deltagere)

En kombi-billet inkluderer et 5 km løb og en efterfølgende tur som zombie

Tilmelding til og med d. 8. september 2019 500kr
Kombi-billetter sælges kun til og med d. 8. september 2019  

Grupperabat

Hvis du tilmelder flere perrsoner på én gang vil der være gruppe rabat på købet. Gruppe rabat vil se således ud:

Rabat trin 1 =  4-9 Personer = 10% rabat*

Rabit trin 2 =  10+ Personer = 15% rabat*

Grupperabat er først tilgængelig fra tilmedling nr. 300 og fremefter. Tilmeldinger før nr. 300 vil ikke få Grupperabat tilføjet.


ALDERSGRÆNSE: Børn under 12 år kan kun deltage i følge med en ansvarlig voksen.

* Tilmeldinger efter d. 8. september inkluderer ikke tidstagning og t-shirt i prisen. T-shirt kan bestilles i din størrelse på dagen, til efterfølgende levering og koster 175.- inkl fragt. 

Til Toppen

 

PROGRAM

Første hold af løbere sendes afsted kl. 11:00 

Sidste hold af løbere sendes afsted senest kl. 16:55, afhængig af deltagerantallet.

Løbet stopper 65 min efter sidste planlagte hold af løbere er sendt afsted. Senest kl. 18:00

Grupper med løbende børn sendes afsted i de første starter, da løbet holdes mindre skræmmende de første timer. 

Til Toppen

 

TRANSPORT & PARKERING

Bil: Kør af Holbækmotorvejen afkørsel 3, forsæt i nordlig retning. Ved førstgivne lejlighed drej af til venstre. Forsæt igennem lyskurven ved Vejlegårdsvej. Parkering for Zombieløbets deltagere foretages på græsarealet, beliggende mellem Vallensbækvej, Holbækmotorvejen og Vejlegårdsvej. 

Der vil være parkeringsvagter, som anviser parkeringsplads, og vi opfordrer alle til at respektere og følge deres anvisninger. Hjælpere, arrangører og presse vil få udleveret et "crew-kort", der giver adgang til parkering tæt på arrangementet. 

Offentlig: Stå af S-toget B+ mod Høje-Tåstrup på Albertslund Station, forsæt med bus 143 mod Brøndby Strand (3 stoppesteder / ca. 5 minutter), stå af ved Vallensbækvej. Forsæt til fods i bussens kørselsretning, ca. 50 meter og drej til højre i krydset. Forsæt ca. 100m af Rendsagersvej og drej til venstre ved Mose Huset. Forsæt over parkeringsområdet til check in.

Til Toppen