Del

Vil du være praktisk hjælper til Zombieløbet 2018?

Så kvitterer vi med en 2 stk. zombieløbsbillet som kan bruges af dig og/eller nogle du holder af på dagen.

Er du en ildsjæl og synes du det lyder sjovt at være en del af holdet bag Zombieløbet 2018, så er det dig vi leder efter. Som praktisk hjælper kan dine opgaver være at bemande check in, nummer udlevering, vejvisning, parkeringsvagt og lign. 

Du er udadvendt, positiv og elsker kontakten med andre mennesker. Vi sørger selvfølgelig for mad og drikke under hele arrangementet så din energi er i top.

Som hjælper modtager du årets Zombieløbet t-shirt, og 2 start numre med alt hvad de indebærer. Du kan vælge selv at deltage som løber på dagen, eller give starnumrene til nogen du holder af. Hvis du har venner der deltager i løbet kan vi planlægge holdene så du kan løbe sammen med dem.

Har du lyst til at være en del af holdet, så send os endelig en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. i dag. 

Som hjælper er du også velkommen til at deltage i vores lille efterfest på Iron Fortress, hvor vi drikker en fyraftensøl eller vand og spiser lidt pizza, mens vi siger tak for i år.

Til Toppen