Del

Praktisk info for løbere

Dit mødetidspunkt får du oplyst i en infomail som kommer til dig senest onsdag før løbsdagen. Dit løbenummer med tilhørende chip og t-shirt udleveres på dagen ved nummerudleveringen og efterfølgende ved T-shirt udleveringen. Nummeret skal bæres synligt på maven og må ikke dækkes til under hele løbet.

Løbere starter i grupper af 25-30 personer. Din starttid bliver bestemt af arrangørerne og vil blive oplyst i den førnævnte infomail. Første start går kl 11:00 og er forbeholdt grupper med løbende børn. Sidste starttidspunkt afhænger af antallet af tilmeldte, dog senest kl 16:55 for 5 km og 15:55 for 10 km, med løbsafslutning kl. 18:00.

Vigtigt: Hvis du ønsker at deltage i Zombieløbet sammen med nogen du kender, skal I alle sørge for at tilmelde jer med samme holdnavn på online tilmeldingsblanketten. 

Du kan få dine spørgsmål besvaret på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og på dagen ved informationsteltet.

Bemærk at Zombieløbet forbeholder ret til at anvende samtlige fotos, der tages i forbindelse med Zombieløbet (herunder også af løbsdeltagere), til brug i forbindelse med bl.a. markedsføring, reklame, sociale medier mv.


Ideer til pakkeliste for løbere:

  • Tørre sko
  • Tørt tøj
  • Håndklæde
  • Vandflaske
  • Bælte til at hænge dine liv i

 

Startlister for løbere offentliggøres via e-mail til deltagerne 1 uge før løbet. 

Se Priser.

Til Toppen