Del

Praktisk info for zombier

 

Dit mødetidspunkt får du oplyst i en infomail som kommer til dig senest onsdag før løbsdagen. Dit løbenummer og t-shirt udleveres på dagen ved nummerudleveringen og efterfølgende ved T-shirt udleveringen. Nummeret skal bæres synligt på maven og må ikke dækkes til under hele løbet. Herefter skal du gå til Zombiezonen hvor en zombieguide vil tage imod dig. I Zombiezonen gennemgår du transformationen til zombie ved at få lagt din sminke og gennemgå en zombieworkshop.

Da der skal være zombier på ruten ved løbets start og slutning, er der nogle zomber som skal gå før løbet starter og kan derfor risikere at skulle være på pladsen allerede kl 08:00. Når du som zombie kommer i mål, skal du gå hen og melde det til zombieguiden. Nogle zombier vil få tilbudt at komme ud som zombie igen. Er du en af de zombier der starter på ruten, vil du altid blive tilbudt en tur mere. 

Hvis du ikke ønsker at gå ruten mere end en gang og være blandt de startende eller afsluttende zombier kan dette vælges fra ved tilmeldingen.

Det er vigtigt, at der er et bestemt antal zombier fordelt på hele ruten, således at sværdhedsgraden for både zombier og løbere er den samme under hele løbet. Derfor skal zombiedeltagere være opmærksomme på ikke at gå i stå, men hele tiden bevæge sig imod løbernes retning. 

På ruten vil der være zombieguider der har ansvaret for at sende zombiedeltagerne videre hvis de går i stå og klumper sammen. 

Bemærk at Zombieløbet forbeholder ret til at anvende samtlige fotos, der tages i forbindelse med Zombieløbet (herunder også af løbsdeltagere), til brug i forbindelse med bl.a. markedsføring, reklame, sociale meder mv.

Ideer til pakkeliste for Zombier:

  • Komplet zombiekostume
  • Tørre sko
  • Tørt tøj
  • Håndklæde
  • Vandflaske
  • Evt. din egen zombie makeup


Startlister for zombier offentliggøres via e-mail senest onsdag før Zombieløbet.

Se priser

 

Sådan laver du en sej Zombie Makeup

Hvis du har mod på at lægge din egen zombie make-up hjemmefra, eller vil lære lidt mere om hvordan det foregår kan du se vores guide herunder. 

 

 

Til Toppen