Del

Deltag som Zombie

Tilmeld dig som zombie og skræm livet af de levende. Som en del af de dødes horde får du fornøjelsen af at vandre hvileløst omkring i din jagt på levende kød.  

Som zombie får du:

 • En spændende oplevelse, hvor du får lov til at skræmme løberne i jagten på deres liv.
 • Du får lagt en flot og effektfuld zombiemakeup.
 • En kort zombie workshop før start.
 • Et stk lækker t-shirt med årets Zombieløbet print.
 • Deltagelse i lodtrækningen af sponsorpræmier.
 • Så mange 5 km ture igennem det naturskønne område ved Vallensbæk Mose som du kan nå fra din start til slutningen af løbet
 • Fornøjelsen af at bidrage til zombie apokalypsen og høre voksne mænd hvine som små skræmte piger.

Når du deltager som zombie, er det dit ansvar at medbringe din egen udklædning. Ved check in vil du blive mødt af en zombieguide som vil give dig en introduktion til Zombieløbets zombier og regler. Efterfølgende vil du få lagt en flot zombie makeup før du er klar til at gå de levende i møde.

Vi prioriterer zombiernes adfærd, udklædning og makeup MEGET højt. Derfor er det vigtigt for os og for kvaliteten af løbet, at I som zombier får en god instruktion og en fantastisk makeup. Der vil også være zombier der får låneproteser på, disse er kun til låns og skal afleveres før du går hjem. Proteserne er kunstige stykker hud og sår lavet af latex som bliver sat på ansigtet med hudlim. Gør dig gerne nogle tanker om hvorvidt du ønsker at være en af dem, der får proteser på, før du sætter dig ved makeupbordet.

Hvis du vil være sikker på at bære protese som zombie, kan de tilkøbes ved tilmeldingen. Hvis du har haft en låneprotese, og ønsker at købe den efterfølgende, kan dette let gøres i zombiezonen med mobile Pay før du går hjem. Læs mere om proteser under ”PRAKTISK INFO TIL ZOMBIER” sektionen her på hjemmesiden.    

OBS. Vær opmærksom på at der bruges professionel make-up og at proteser er lavet af latex.

Rækkefølgen i sminken er som følger: 

 1. Station: Proteser pålimes af sminkør i tilfælde af du skal have protese på
 2. Station: Grundfarve påføres af dig selv eller en anden zombie på ansigt, hals og andre synlige hudområder. Der vil være en sminkør til at instruere og hjælpe.
 3. Station: Skygger og detaljer lægges af sminkør.
 4. Station: Blod og effekter påføres af sminkør.

Hvis du selv er i stand til at lægge en flot zombiemakeup, er du velkommen til at lægge den hjemmefra. Så kan du komme forbi vores sminkeborde og få den godkendt og evt. piftet op.

Som zombie vil du gå og vakle den 5 km lange rute i forsøget på at tage så mange liv fra løberne som muligt. Du vil gå ruten modsat løberne og den forventes at tage imellem 1,5 - 2,5 time.

Børn og unge er velkomne, dog skal børn under 12 år være i følge med en ansvarlig voksen. 

 

Har du spørgsmål omkring deltagelse som zombie, så skriv til os her.

Til Toppen