Del

Katrine Kye Stilbo - Taastrup
Det er længe siden, jeg har grint så meget og været så godt underholdt på en løbetur. Jeg var helt færdig over ham, der var ved at blive ædt, men så rejste sig op, når man løb forbi ham. Nej, hvor blev jeg ræd, men hvor var det skægt. Jeg synes det var fedt, at så mange af jeres zombier var så godt forberedt.

 

Syrene Athalie Noomi Lamberty - Vanløse:
Fedeste søndag! Vi løber med igen næste år! :) Og en tur i bækken var nu dejligt kølende og en god idé, hvis man fik tisset lidt i sine løbebukser!

 

Bjørn Klüver - Charlottenlund:
Jeg synes det var mega fedt! En stor tak skal lyde til alle zombierne! Hvor var I seje; rigtig fedt sminket og klædt ud og I levede jer godt ind i rollen og gik efter os, selv om vi havde mistet vores 'liv'. Tak for en rigtig fed oplevelse!

 

Kathrine Sørensen - København:
Det var helt latterligt fedt arrangeret! Jeg har aldrig løbet 5 km helt færdig af grin, ved at skide i bukserne af skræk og være ved at kaste op af udmattelse når de små forpulede møgzombier (ungerne) jagtede os! Det var helt gennemført til mindste detalje! Men hold da op det var hårdt!!

 

Lasse Nivø - Kastrup:
Det var super fedt, jeg regner helt sikkert med at støtte op om projektet en anden gang! Alle zombierne var super gode, især børnezombierne var suuuper freaky! Det var også enormt sjovt da vi hoppede i vandet for ikke at miste et liv - det ville jeg end ikke have overvejet hvis ikke der havde været en konsekvens

 

Stefan Henriksen - Gladsaxe:
Fremragende af alle zombierne idag... I var for fede. Troede ikke det ville blive taget så seriøst men vildt I holdte sådan et niveau ... det var ligesom på film

 

Rasmus Buhl - Vejle:
Tusind tak for en helt fantastisk oplevelse. Håber bestemt, at dette vil blive en fast tradition, som jeg bestemt vil følge og deltage i! Tak til dem som stod for løbet og TAK til alle zombierne, I gjorde det bare så godt og skabte den bedste stemning muligt! Super sej dag!

 

Mick Dalum - København:
Super fedt og gennemført arrangement. Måtte gennem åen for ikke at miste det sidste liv mens zombien bare hvæsede af mig. Så gerne mere mudder og splat næste år. Vil bære T-shirten med stolthed