Del

Zombieapokalypsen opstår igen d. 22 september 2019 i Vallensbæk Mose, når Zombieløbet afvikles for 7. gang 

Zombieløbet er et oplevelsesløb, der handler om kampen for overlevelse mellem løbere og zombier. Et farlig virus kaldet ”Z08” er i udbrud, og de inficerede forvandles til zombier, som jager de levende, der må løbe for livet.

Til løbet kan du deltage som enten Løber eller Zombie

  • Som Løber forlader du sikkerhedszonens trygge barrikader, for at løbe til den næste sikkerhedszone. Du får rig mulighed for at teste din styrke, udholdenhed og ikke mindst din psyke, når du forsøger at undslippe zombiehorderne i ingenmandsland, som leder dig igennem den udfordrende trailrute.

  • Som smittet zombie vandrer du hvileløst rundt i jagten på at stille din umættelige appetit for ”braaaaiinzz” og friskt kød. Er du frisk på at sammensætte et fedt zombieoutfit, så sørger vi for, at du får lagt en super fed make-up og deltager i en zombie workshop. Herefter er du helt klar til at jage de panikslagne løbere for at tage deres liv.

 

 "Z11" vaccinen har vist sig at have slået fejl, flere og flere borgere inficereres af det smitsomme virus og det har vidst sig at den oprindelige uddeling var blevet saboteret og "Z11" vaccine ikke var effektiv nok. Forskere mener dog  at have færdiggjort Vaccinen, således at den vil være effektiv overfor Z11, men det kræver at alle er nødt til at få vaccinen fra udpegede områder endnu i engang. "Z11" har hærget længe og der er ingen der ved, hvilke former for mutationer dette har medført sig.

Myndighederne har oprettet sikkerhedszoner, hvor de overlevende samles. Her kan de være i sikkerhed, før de igen skal løbe mod næste sikkerhedszone, for at nå til vaccine uddelingspunkterne.

Så er der kun et spørgsmål tilbage: Er du Løber eller Zombie?

 

Læs mere om Zombieløbet i menuen her på hjemmesiden og tilmeld dig straks. Glem ikke at følge os på facebook. Vi håber, du har mod på at deltage og vi ses til Zombieløbet 2019. Det bliver en uforglemmelig dag i det fri.